Uppgifter: Tyson Fury nekas inträde till USA – för koppling till ökända gängledaren!

✔ "Jag lägger mig inte i andras affärer och jag sköter mina egna"

Tyson Fury ska ha nekats inträde till USA till följd av sin påstådda koppling till den ökända kartelledaren Daniel Kinahan.

Redaktionstipset - UFC Vegas 61

Ilir Latifi - Alexey Oleynik
1.57 - 2.50
18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

När tungviktsstjärnan försökte kliva på ett flyg i Storbritannien med destination USA blev han stoppad av flygplatsanställda. Detta enligt den irländska nyhetssidan Sunday World. Incidenten ska ha inträffat på fredag.

Boxningspromotorn- och managern Kinahan har anklagats för att vara inblandad i organiserad brottslighet i Irland. I april tidigare i år valde den amerikanska regeringen att införa sanktioner mot honom. De erbjöd dessutom en belöning på fem miljoner dollar, omkring femtio miljoner kronor, för information som leder till att framstående medlemmar av den irländska “Kinahan-kartellen” infångas. Bland de som efterlyses är kartelledarens far Cristopher Kinahan och brodern Christopher Kinahan Jr. Enligt Sunday World nekades över 600 personer med koppling till Kinahan inträde till USA i maj. Listan inkluderar inte endast misstänkta brottslingar, utan även proffsboxare som genom sporten haft kontakt med Kinahan.

Den irländska maffialedaren grundade managementbolaget MTK Global i 2012 tillsammans med delägaren Matthew Macklin. Bolaget kom senare att säljas i 2017, men Kinahan upprätthöll kontakten med flera fighters, inklusive “The Gypsy King” Fury. I april i år tvingades MTK Global att lägga ner sin verksamhet på grund av skarp kritik mot deras koppling till den irländska kartellen.

Fury själv har tidigare tagit avstånd från Kinahan, men samtidigt påstått att vad hans affärspartner hållit på med inte angår honom.

 – Jag lägger mig inte i andras affärer och jag sköter mina egna, sade Tyson Fury till media inför matchen mot landsmannen Dillian Whyte. Så är det bara. Vad andra människor gör i sina liv… Jag har mina egna problem och mina egna besvär med mig själv och en fru och sex barn. Jag sköter mig själv.

– Mannen är ett boxningsfan, fortsatte Tyson Fury. Det finns inte mycket mer jag kan säga. Det finns inte så mycket mer av en relation. Det finns ingen. Det är väl inte din ensak och ingen annans ensak heller för den delen tror jag? Mina privatsaker är mina, dina privatsaker är dina och det är allt. Det har ingenting med mig att göra inom boxningen. Jag är bara en dum boxare som får betalt för att bli slagen i ansiktet. Om jag inte vore det så hade jag inte varit här.


HETAST JUST NU


 

 

Ilir Latifi vs Alexey Oleynik

 

1.57 – 2.50

 

1 Oktober | 00:00 | UFC Vegas 61


 

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Senaste NyttTyson Fury

Svara