Uriah "Primetime" Hall. Foto: Sebastian Vendel-Martinez/MMAnytt

Uriah Hall får ny match i mellanvikt – trots den milda hjärtattacken

✅ "Han hade ingen puls" ✅ Kollapsade på väg till invägningen på UFN 124

Uriah Hall var inplanerad att möta Vitor Belfort i dennes sista match – men Hall lyckades inte ens väga in. Det är många som har fått byta viktklass efter missade invägningar, men så verkar inte vara fallet för Hall – trots den milda hjärtattacken och att han svimmade på väg att väga in. Nu är han inbokad för ytterligare en match i mellanvikt, mot brassen som gjort kometkarriär Paulo Costa som tidigare kallats “Borrachinha”.

Matchen har tidigare diskuterats men Costa bekräftade matchen på sociala medier, vilket http://mmatakeover.com var först att rapportera. Inget officiellt uttalande har gjorts från UFC:s håll.

Foto: Jason Silva-USA TODAY Sports

 


Relaterat

– UFC St. Louis: Vitor Belfort vs. Uriah Hall inställd

– Kvällssvepet: Uriah Hall talar ut om fiaskot inför UFC Fight Night 124


Möts på UFC Fight Night 128 i april

De två topprankade mellanviktarna möts nu den 21:a april i Boardwalk Hall i New Jersey. Costa (11-0) är obesegrad i sin MMA-karriär och har vunnit tre raka i UFC och i sin senaste match dominerade han och avslutade före detta welterviktsmästaren Johny Hendricks på UFC 217: Bisping vs. St-Pierre.

Hall tog sig tillbaka till vinstkolumnen senast mot Krzysztof Jotko, men hade innan dess förlorat tre raka mot Robert Whittaker (domslut), Derek Brunson (TKO) och Gegard Mousasi (TKO). Att bokningen kommer så snart efter uttalandet från Halls tränare att Hall nästan inte hade någon puls, är smått oroande. Många fighters med mildare viktmissar (även om det är Halls första officiella viktmiss) och Mark Hunt blev borttagen från ett UFC-kort på grund av något han sa i en intervju.

Det återstår att se om Hall lärt sig något från det senaste invägningsfiaskot och att det inte blir någon upprepning.

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste NyttUriah Hall

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...