TUF-finalisten och rankade UFC-fightern lägger handskarna på hyllan!

✔ "Prime Time" går i pension! ✔ Tackar UFC och Dana White!

UFC:s mellanviktare Uriah Hall har meddelat att han lägger handskarna på hyllan efter en lång och framgångsrik MMA-karriär. “Prime Time” Hall började tävla för UFC under 2012 då han medverkade i deras TV-show “The Ultimate Fighter”. Hall tog sig till finalen i säsongen han tävlade på men förlorade där mot Kelvin Gastelum via ett delat domslut.

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Sedan dess har Hall tagit sig upp i UFC:s mellanviktsdivision och har kunnat setts i deras Top-10 ranking. Han håller stora vinster över forne UFC-mästare som Anderson “The Spider” Silva och Chris “All-American” Weidman. Hall lämnar sporten med två förluster i ryggen och ett totalt matchfacit på 17 vinster och 11 förluster.

Under hans totalt 28 MMA-matcher var 19 av dem i UFC och han lyckades vinna via avslut 14 gånger. En av hans mest kända vinster är bland annat knockouten mot Adam Cella i TUF 17 som gick viral där han avslutade honom via en spektakulär “spinning hook kick” som lämnade Cella medvetslös på mattan under en längre tid.


HETAST JUST NU


Uriah Hall går i pension och tackar UFC!

Hall gick ut på sin Instagram med ett längre inlägg där han meddelade att han lämnar sporten. Han passade även på att tacka UFC och Dana White för tiden han har slagits för dem.

– Det är med stor sorg som jag meddelar att jag lämnar den bästa sporten i världen. Jag kommer sakna den otroliga personalen som jobbar för UFC, de har blivit som en familj och mentor för mig, skrev Hall. UFC har gett mig den bästa möjliga chansen att ta steget ut ur min komfortzon. Genom mina år med UFC har jag fått chansen att tävla mot de bästa i världen på den högsta nivån.

– Trots att jag inte nådde mitt mål att bli världsmästare så har jag upplevt mina främsta framgångar genom min MMA-resa som tvingat mig att möta mina rädslor och att vara en mästare utanför buren. Jag vill tacka alla fantastiska fans som har gjort sporten till vad den är idag. Det är viktigt att ha rätt personer runt omkring sig som bryr sig om en och uppmuntrar en till att vara den bästa versionen av sig själv!

– Jag vill tacka mitt team, mina coacher, mina vänner och min familj som alltid stått vid min sida. Ni har alla varit de som peppat mig dagligen. Och sist så vill jag tacka Dana White som gjort det möjligt för mig att utmana vår tids gladiatorer. Tack för att du alltid stöttat mig!

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Uriah Hall (@uriahhall)

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Senaste NyttUriah Hall

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

Redaktionstipset – BELLATOR

Sept. 23: BELLATOR

BELLATORODDSSPELBOLAG
Melvin Manhoef6.75
Karl Albrektson via KO2.00
Benson Henderson1.52
Mads Burnell1.24
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00. [comeontracker]
Omröstning

Vem vill du se Khamzat Chimaev möta härnäst?

Visa resultat

Loading ... Loading ...