Urijah Faber: “Jag tror att Justin Bieber skulle kunna bli en bra MMA-fighter”

Urijah Faber har uttalat sig angående popsångaren och flickidolen Justin Bieber, som enligt egen utsago brukar träna kampsport. Enligt Faber så skulle Bieber, som nyligen kritiserade Nate Diaz stil som fighter, mycket väl kunna bli en riktigt bra utövare av MMA.

Justin Bieber och Nate Diaz var för en tid sedan inblandade i ett gräl på sociala medier. Bieber kritiserade Diaz fightingstil som han fann “förskräcklig” och Diaz returnerade genom att hota Bieber med en omgång “Stockton slapping” för dennes brist på respekt. Nåväl, slutet gott allting gott i och med att stridsyxan begravdes.

Det är inte direkt någon statshemlighet att Bieber är ett MMA-fan och han har även, enligt egen utsago, provat på att träna denna ädla sport, vilket imponerat stort på Urijah Faber. Bantamviktaren är även övertygad om att popsångaren skulle kunna bli en riktigt bra MMA-fighter. I en intervju utvecklar han sitt resonemang kring Bieber och dennes eventuella framtid i oktagonen.

Det som, enligt Faber, främst talar till Biebers fördel som MMA-fighter är att han har mycket stort självförtroende.

“This is all relative to him learning the sport but a guy like that has confidence. That’s the biggest part of our sport, is self-confidence, and self-belief. So, yeah, I think Bieber would be good.”

Justin Bieber MMAnytt

Kategorier
Nate DiazNyheterSenaste NyttUrijah Faber

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
3 Kommentarer
 • mato
  12 April 2016 at 09:38

  Han skulle klarat sig riktigt bra i kvinnornas viktklass absolut

 • Curt Johnson
  12 April 2016 at 05:19

  Jag spyr på alla Justin Beaver-artiklar..vem faaen HÄR bryr sig?!?! En bortskämd snorvalp vars autotunade röst programmeras in i mer eller mindre skitlåtar, avsedda främst för att locka tonårstjejer!! HALLÅ!!?!

  Innan nåt smartass säger “du bryr dig, för du klickade på länken” (suck) så vill jag på förhand meddela att jag brydde mig om att whina på att detta satans namn som är så icke mma-relaterat dyker upp..gång..på gång..på gång…

  Dom allra, allra flesta som kommer hit till sidan lär ju skita totalt i Justin B och förmodligen även bli störda på artiklar om honom!

  =)

 • Svara