Urijah Faber - Foto: MMAnytt

Urijah Faber påkörd i Singapore – Första dagen han anländer

✅ Den populära fightern hann i princip bara kliva av flyget innan blev påkörd ✅ Coachar Teruto Ishihara på UFN 132

Den forne WEC-mästaren Urijah “The California Kid” Faber (34-10) må vara pensionerad, men han har trots det hamnat i riskzonen. Faber anlände i Singapore igår för att coacha Teruto Ishihara, som tar sig an debutanten Petyr YanUFC Fight Night 132, men stötte på bekymmer kort efter att ha landat. Enligt fightern, som meddelade nyheten via Instagram, gick det bara ett par timmar i landet innan hans fot blev påkörd av en bil.

Skadan framgår dock inte som alltför allvarlig, med tanke på hur lugnt Faber och Ishihara hanterar ärendet, som inte förväntas påverka japanens match på något sätt.

RELATERAT:

Gick i pension år 2016

Faber har tävlat professionellt sedan 2003 och byggde snabbt upp ett namn för sig själv i WEC, där han blev fjäderviktsmästare år 2006. “The California Kid” förlorade titeln mot Mike Brown, men höll sig i WECs elit under hela sin karriär. Faber slog Eddie Wineland i sin UFC-debut på UFC 128 och utmanade därefter ärkerivalen Dominick Cruz om bantamviktsbältet på UFC 132 – men förlorade på enhälligt domslut.

Sean dess har Faber ständigt hållit sig i de lättare divisionernas toppskikt, han har utmanat om UFC-titlar fyra gånger i sin karriär men utan att faktiskt vinna den ärofyllda titeln. Faber är dock en respekterad och hyllad veteran med segrar över Iuri Alcantara, Alex Caceres och senast Brad Pickett.

Kategorier
Senaste NyttUrijah Faber

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara