Foto: Skärmdump/Viaplay

Petr Yan knockar Urijah Faber – med fin huvudspark

✅ UFC-legendaren brutalt avslutad på UFC 245

Under natten gick UFC 245 av stapeln i Las Vegas. På galans huvudkort fick vi se när topptalangen Petr Yan tog sig an den rutinerade veteranen Urijah Faber.

Läs mer: UFC 245 med Daniel Teymur – Fullständiga Resultat LIVE!

Matchen slutade i en seger för Yan, som avslutade Faber via en fin huvudspark i den tredje ronden. Detta efter att den unge talangen sänkt Faber två gånger i den andra ronden, vilket resulterat i flera jack hos veteranen som blödde rejält under matchen.

Den blott 26-årige ryssen har nu sex raka segrar i UFC:s bantamviktsdivision, efter att tidigare ha besegrat namn som Jimmie Rivera och John Dodson.

Återvände – och vann under en minut

Detta var Fabers tredje förlust på hans fem senaste matcher. Den 40-årige veteranen gjorde nyligen UFC-comeback efter nästan tre års frånvaro från oktogonen, då han till mångas förvåning knockade Ricky Simon på under en minut.

Läs också: Så gick det för Daniel Teymur på UFC 245

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara