USADA: Conor McGregor bevisar att han INTE är officiellt pensionerad

✔ Passar på att kasta en känga åt Nate Diaz: "Juice head rats"

Den före detta dubbelmästaren Conor McGregor sade i början av juni 2020 att han hade pensionerat sig från sporten. Nyheterna möttes med en god dos skepsis då det inte var första gången som irländaren lagt handskarna på hyllan för att sedan återvända.

“The Notorious” McGregor fortsätter att hävda att han är pensionerad men hans senaste inlägg på sociala medier avslöjar något annat. Igår skrev McGregor att UFCs antidoping-partner USADA (United States Anti-Doping Agency) givit honom ett besök på hans privata yacht.

Trots att McGregor skrev att han fortfarande är pensionerad så betyder dock besöket från USADA att han fortfarande är med i antidoping-byråns register. Det betyder också att han med hjälp av USADA-appen ständigt måste hålla dem uppdaterade om var han befinner sig.

Conor McGregor postade inte bara bilder på USADAs testkit, han tog även tillfället i akt att slänga en känga åt Nate Diaz håll.


Relaterat


Att lämna USADA vore det närmaste man kan komma att officiellt lämna sporten. Vid en eventuell comeback skulle man nämligen behöva registrera sig på nytt och gå igenom en process på sex månader för att återvända.

Förrän McGregor lämnat USADA så fortsätter hans tal om pension att bara vara tomma ord.

Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara