Från vänster: Kamaru Usman, Jorge Masvidal och Nate Diaz. Foton: Jason Silva-USA TODAY Sports, Steve Flynn-USA TODAY Sports samt Joshua Dahl-USA TODAY Sports

Mästarens kritik mot nya “BMF”-bältet: “Kan sätta sig ner”

✅ Sågar nya "titeln": "Var tvungna att hitta på nåt"

Många fans ser fram emot mötet mellan Nate Diaz och Jorge Masvidal på UFC 244. De båda fanfavoriterna gör upp i en welterviktsmatch om det nya BMF-bältet (“Baddest motherf*cker”) i huvudmatchen på den kommande storgalan i New York.

Relaterat: Conor McGregor säger sitt – om specialgjorda UFC-bältet

En som dock inte alls imponeras av den nya “titeln” är welterviktsmästaren Kamaru Usman. I en nylig intervju med MMA Fighting uttrycker han besvikelse över att han själv inte är huvudperson på eventet – samtidigt som han menar att varken Masvidal eller Diaz är värda ett BMF-bälte.

– De misslyckades med att få min match klar för Madison Square Garden, så de var tvungna att skapa något för den galan. De båda har sammanlagt 20 förluster. De kan sätta sig ner. Ingen av dem är “the baddest motherf*cker”, säger Usman.

Usman gör sitt första titelförsvar någonsin då han tar sig an Colby Covington i en efterlängtad uppgörelse på UFC 245, som går av stapeln den 14 december i Las Vegas.

UFC 244 äger rum i New York den 2 november.

Kategorier
Senaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...