Usman säger att Emil Meek kanske ställer in – Utmanar Covington

Kamaru Usman är inbokad för att möta Emil Meek men siktar istället in sig på Colby Covington. Är norrmannen skadad på nytt?

Den #12-rankade welterviktaren Kamaru Usman är inbokad för att möta Emil “Valhalla” Meek under UFC 219 den 30 december. Nu insinuerar dock nigerianen att matchen kan komma att bli avbokad. “The Nigerian Nightmare” siktar istället in sig på den pratglada Colby Covington och hävdar att UFC redan erbjudit honom matchen:

UPPDATERING: Emil ”Valhalla” Meek svarar Kamaru Usman: ”Fucking bullshit”

Är “Valhalla” Meek skadad?

Det var flera som reagerade när Usman började prata om Covington och undrade vad som hade hänt med den officiella matchen mot norrmannen Meek.

“Valhalla” Meek har dragit med skadeproblem under sin korta UFC-karriär och har tidigare ställt in matcher mot Jessin Ayari och Nordine Taleb.

Norrmannen har för närvarande fyra raka vinster varav en av dem var en strålande UFC-debut mot MMA-veteranen Jordan Mein.

Meek har dock inte varit tyst sedan Usman utmanade Covington och passade på att sända honom ett par väl utvalda ord från en klassisk rockballad:

 

Vilken match vill du helst se?

 

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Kamaru UsmanSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...