Kamaru Usman skriver på för att möta Woodley – visar upp kontrakt

✅ "The Nigerian Nightmare" visar upp påskrivna kontraktet - sätter press på mästaren

Kamaru Usman har skrivit på ett kontrakt för att möta welterviktsmästaren Tyron Woodley.

Det meddelar “The Nigerian Nightmare” under onsdagen via ett twitter-meddelande, ackompanjerat av en bild av det påskrivna kontraktet.

Insatta källor bekräftar att det är ett riktigt kontrakt som skrivits på, och titelmatchen ska vara planerad till UFC 235 den 2 mars nästa år.

“Hoppas att din hand är redo mästare Tyron Woodley,” skriver Usman och hänvisar till Woodleys nyliga handoperation. “Kontraktet är påskrivet och vi ses snart”.

Mästaren skriver inte på

UFC-presidenten Dana White uppgav efter Usmans nyliga seger mot Rafael dos Anjos att det är möjligt att nigerianen kan få “gå före i kön” och bli Woodleys näste motståndare.

Att Usman har skrivit på ett kontrakt betyder dock inte att någon match är klar – källor nära situationen uppger nämligen att Woodley inte har skrivit på något kontrakt, och det finns just nu inget som visar på huruvida han kommer att acceptera fighten eller inte.

Woodley vs. Usman – eller Covington?

UFC har under de senaste månaderna försökt få till en titelmatch mellan Woodley och Colby Covington, men verkar nu ha siktat in sig på att försöka få till Woodley vs. Usman i stället.

Läs mer: UFC planerar Tyron Woodley vs Colby Covington

Organisationen försökte nyligen få till Covington vs Woodley för UFC 233, men det mötet omöjliggjordes på grund av mästarens återhämtning efter en handoperation.

UFC erbjöd därefter Covington att möta Usman på samma gala om divisionens interimbälte, ett möte som Covington ska ha vägrat.

 

Vill ni se Woodley möta Usman?! Kommentera nedan!

 

Kategorier
Senaste NyttTyron Woodley

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...