Valentina Shevchenko
Valentina Shevchenko UFC 196 - Foto: Mazdak Cavian/MMAnytt

Valentina Shevchenko vill göra sin flugviktsdebut mot ‘PVZ’

Efter Paige VanZants tweet om att hon ska utmana den första flugviktsmästarinnan, skickade Valentina Shevchenko en utmaning till den unga talangen.

I helgen skickade Paige VanZant ut en tweet där hon påstod att hon skulle vara den första utmanaren till den nya flugviktsmästarinna som ska krönas i slutet av The Ultimate Fighter 26: A New World Champion.

Dana White dementerade uppgifterna på presskonferensen efter den otroliga kvällen i Madison Square Garden, där UFC 217: Bisping vs. St-Pierre gick av stapeln.

Paige VanZant. Foto: Reebok

Topprankade före detta titelutmanaren i damernas bantamvikt Valentina “Bullet” Shevchenko, som efter förlusten mot bantamviktsdrottningen Amanda Nunes har funderat på att gå ned till den nya viktklassen. Shevchenko har aldrig varit speciell stor för bantamvikt och menar att flugvikt är där hon hör hemma. Det är för övrigt den viktklass hon tävlat i i Muay Thai.

Tycker PVZ måste förtjäna en titelmatch

Under gårdagen skickade Shevchenko en utmaning till VanZant där hon sa att “om du vill ha en titelchans måste du ta dig förbi mig!”. VanZant var tidigare inbokad att göra sin flugviktsdebut mot Jessica “Evil” Eye, men ska enligt uppgifter ha krävt en titelmatch i sin första match i flugvikt.

Att besegra en så respekterad fighter som Shevchenko skulle förmodligen näst in till garantera VanZant en titelmatch.

Vem tror våra läsare vinner mellan “Bullet” och “PVZ”?

Kategorier
Senaste NyttValentina Shevchenko

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara