Vändningen: Khabib villig att möta Conor McGregor – på ett villkor

✔ "Conor McGregor kommer alltid att vara nummer två - alltid" ✔ Det här måste McGregor göra för att förtjäna ännu en chans

Lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov har tidigare skjutit ned allt prat om att dela bur med Conor McGregor på nytt – fram till nu. De båda möttes under UFC 229 i oktober 2018 i vad som inte kan beskrivas som något annat än en hatmatch.

Khabib tog hem vinsten via submission i fjärde ronden och därefter kom ett episkt bråk att utbryta.

Sedan dess har Khabib kommit att fortsätta sin obesegrade MMA-resa och försvarade senast sin titel mot Dustin Poirier under UFC 242 för snart ett år sedan. Han är nu inbokad för att ta sig an förstarankade Justin Gaethje under UFC 254 den 24 oktober.

McGregor har i sin tur återvänt till vinstkolumnen med en blixtsnabb knockoutvinst över Donald Cerrone i början av året. Sedan dess har irländaren kommit att utmana flertalet fighters, acceptera matcher och även hunnit pensionera sig.

Det är dock få som tror att McGregor är pensionerad på riktigt, däribland Khabib. I en intervju luftade han sina tankar kring “The Notorious.”

 – Conor McGregor kommer alltid att vara nummer två – alltid. Han kan inte göra någonting med mig. I buren med mig så är han ingenting.


Relaterat


Khabib: McGregor måste möta Poirier först!

Trots att Khabib har lite respekt för sin rival så säger han sig nu vara öppen för en returmatch. Under en presskonferens i Ryssland avslöjade Khabib vad McGregor måste göra för att förtjäna ännu en chans.

 – Låt honom komma tillbaka och besegra Dustin Poirier, då kommer jag att slåss mot honom – inga problem!

McGregor och Poirier möttes under UFC 178 i september 2014.

Det var starka känslor mellan de båda fjäderviktarna men matchen kom att snabbt vara över då McGregor vann via TKO på under två minuter i den allra första ronden.

Mycket har dock hänt sedan dess och det är garanterat fler än Khabib som vill se ännu ett möte mellan McGregor och Poirier.

 

Vad tycker du om Khabibs idé:

vill du se McGregor vs. Poirier 2?

 

Kategorier
Conor McGregorKhabib NurmagomedovSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara