Justin Gaethje - Foto: MMAnytt

Vändningen: UFC hittar ersättare åt Justin Gaethje på nolltid

✅Justin Gaethje var inbokad för att möta Al Iaquinta - Nu får han ny motståndare ✅David Teymur var en av kandidaterna

Det står nu klart att UFC har hittat en ersättare åt Justin Gaethje. “The Highlight” Gaethje var först inbokad att möta Al Iaquinta men efter att “Raging” Al hoppat av matchen så valde organisationen att ersätta honom med ingen mindre än #11-rankade James Vick.

Ingen Teymur i sikte

Vick är 9-1 i sin UFC-karriär och har endast förlorat mot Beneil Dariush i sin professionella MMA-karriär. Den 31-åriga “The Texecutioner” har länge varit en av UFCs mest förbisedda karaktärer men nu får han chansen att visa sin talang mot Gaethje.

Tyvärr betyder det att det inte blir David Teymur som får chansen att möta Gaethje. Den talangfulla svensken har radat upp en lång serie av imponerande segrar i UFC och är än så länge obesegrad i oktagonen. Teymur utmanade Gaethje efter sin senaste vinst över Nik Lentz men nu ser det ut som att han kan komma att få vänta ytterligare.

Vick var egentligen tänkt att möta Paul Felder den 14 juli men nu får “The Irish Dragon” se sig själv åsidosatt ännu en gång.

Med de senaste ändringarna ser UFC Fight Night 135 ut som följande:

  • Lättvikt: #7 Justin Gaethje vs. #11 James Vick
  • Flugvikt: #6 John Moraga vs. #14 Deiveson Figueiredo
  • Kvinnlig stråvikt: #11 Alexa Grasso vs. #15 Angela Hill
  • Lättvikt: Drew Dober vs. Jon Tuck
  • Mellanvikt: Eryk Anders vs. Tim Williams
  • Bantamvikt: Rani Yahya vs. Luke Sanders
  • Mellanvikt: Andrew Sanchez vs. Antonio Braga Neto

Kategorier
Justin GaethjeSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara