Vann mot Conor McGregor – nu går UFC-fightern i pension

✔ "Har inte det som krävs längre"

Han har vunnit mot Conor McGregor under sin karriär. Men nu har UFC-fightern “Irish” Joe Duffy, 32, meddelat att han lägger handskarna på hyllan.

LÄS MER: UFC Fight Island 2 – Fullständiga resultat och bonusar


Beskedet kom efter Duffys förlust mot Joel Alvarez under helgens UFC Fight Island 2, en match som irländaren förlorade via submission bara minuter in i den första ronden.

Duffy meddelade beslutet via sina sociala medier direkt efter det tuffa nederlaget.

Via Instagram:

– Jag tror att det är dags att inse att jag inte har det som krävs längre. Grattis till Joel Alvarez och tack till UFC för alla möjligheter. Jag går officiellt i pension från MMA, skrev Duffy bland annat.

Vann mot Conor McGregor tidigt i karriären

Duffy besegrade McGregor tidigt under karriären, då han ströp ut den framtida superstjärnan på Cage Warriors 39 i december 2010. Han har dessutom en seger mot den svenske MMA-ikonen Reza “Mad dog” Madadi på meritlistan.

LÄS OCKSÅ: UFC Fight Night London: Joe Duffy besegrar Reza “Mad dog” Madadi

“Irish Joe” hade det dock tufft i slutet av sin karriär. Beslutet att gå i pension kom efter tre raka UFC-förluster mot namn som James Vick, Marc Diakese och tidigare nämnda Alvarez.

Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara