Var Holm nära att vinna? Hennes ansikte berättar en annan historia

Holly Holm var nära på att vinna titelmatchen men en närmare titt på deras ansikten säger något annat.

Titelmatchen mellan fjäderviktsmästarinnan Cristiane “Cyborg” Justino och Holly Holm slutade med en enhällig domslutsvinst för brasilianskan som fortfarande är obesegrad sedan november 2005.

Holm kunde ha vunnit

I en något överraskande vändning så visade dock domarkorten att Holm hade kunnat gå hem med fjäderviktsbältet om hon lyckats övertyga minst två domare i den femte och sista ronden.

Trots att det fanns ett par som gav Holm matchen, inklusive ett par UFC-fighters, så var konsensus att “Cyborg” gjorde tillräckligt för att behålla bältet och att hon aldrig var i fara.

Efteråt postade Bruce Buffer en uppmärksammad bild på Holm där hennes ansikte ganska klart och tydligt berättar att hon har delat bur med en av MMA-världens bästa utövare:

Det delades även bilder på “Cyborg” efter matchen men hon var i ett mycket bättre skick än “The Preachers Daughter”:

Relaterat:

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Holly HolmSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]