Västeråsstjärnan tillbaka för ny match på Fight Club Rush 11!

✔ Fartfylld flugviktsmatch klar för den kommande galan

Fight Club Rush (FCR) 11 går av stapeln den 26:e februari i Västerås och matchkortet har börjat färdigställas. Nyligen kunde FCR annonsera en flugviktsmatch mellan hemmafavoriten Zoran Milic (1-1) och Rohullah Yousofi (0-1)  från MACC Fight i Stockholm.

Vart på matchkortet flugviktsmötet tar plats är ännu inte klart. FCR har även annonserat en svensk superfight mellan Halmstads David Jacobsson och den hårdhänta knockoutartisten Rahmads Stromanis. Det är ännu inte klart om mötet agerar huvudmatch men vinnaren får med största sannolikhet en chans på den vakanta lättviktstiteln.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by FCR-Fight Club Rush (@fcr.mma)


HETAST JUST NU


Fartfylld matchning mellan underhållande strikers

Milic tränar på Västerås Fight Club och har snabbt vuxit fram som en favorit – inte bara lokalt men även i övriga MMA-Sverige. Han har representerat det svenska landslaget framgångsrikt i A-klass-MMA och är mycket erfaren trots ett tillsyns blygsamt proffsmatchfacit.

Milic gjorde proffsdebut mot den meriterade och erfarne finnen Hannan Housmand på FCR 8. Trots att han fastnade i en tajt armbar i den första ronden lyckades Milic klara sig till den andra ronden där han segrade via brutal och blodig TKO.

I sitt senaste framträdande ställde Milic upp på kort notis mot den svenska mästaren Jonny Touma på FCR 9. Herrarna krigade i tre jämna och underhållande ronder, efter full tid utnämndes dock Touma som segrare via delat domslut. Matchen vann dock “Årets svenska MMA-match” i MMAnytt Awards 2021 och är en av de bästa matcherna på svensk mark under de senaste åren.

Yousofi härstammar från Afghanistan och har representerat det afghanska landslaget i boxningsmästerskap världen över. Sedan han flyttat till Sverige och anslutit sig till MACC Fight har han även hunnit med att vinna ett SM-silver samt ett brons i boxning.

Yousofi möte Rekar Zana i en A-klassmatch på FCR 5 och vann via imponerande submission i den första ronden. Han följde sedan upp med en domslutsseger över Safiullah Husseini på FCR 6.

Pancrases Fadi Asfar stod för motståndet i Yousofis proffsdebut. Matchen inleddes i ett hett tempo på fötterna men Asfar visade sig vara vassare när matchen hamnade på mattan och vann på rear naked choke innan öppningsronden var slut.

Vem vinner: Zoran Milic eller Rohullah Yousofi?

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Senaste NyttSvenska Fighters

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 55Holly Holm vs Ketlen Vieira


Söndag | 00:00 | UFC
1.44 - 2.87
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5512
Holly Holm vs Ketlen Vieira1.442.87
Santiago Ponzinibbio vs Michel Pereira2.001.80
Dusko Todorovic vs Chidi Njokuani2.701.50
Jailton Almeida vs Parker Porter1.126.50
Eryk Anders vs Park Jun-yong2.751.47
Joseph Holmes vs Alen Amedovski1.502.70
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC Vegas 55

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Holly Holm via domslut2.00
Holly Holm via KO/TKO/SUB4.33
Michel Pereira via KO/TKO/SUB4.00
Santiago Ponzinibbio via KO/TKO/SUB4.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...