Vem vinner returmatchen? Dan Hardy analyserar Dillashaw vs. Garbrandt 2

🎦VIDEO+TEXT ✅T.J. Dillashaw är den enda som besegrat Cody Garbrandt - kommer han att kunna göra om det? ✅ Kolla in den djupgående analysen med Dan Hardy

Nu är det inte långt kvar tills en av UFCs största rivaliteter kommer få ännu ett kapitel. Under helgens UFC 227 kommer bantamviktsmästaren T.J. Dillashaw och den före detta mästaren Cody Garbrandt på nytt att ryka ihop. De två kämparna har tidigare varit lagkamrater men sedan dess har mycket vatten flutit under bron och det vore en underdrift att säga att dessa två herrar inte tycker om varandra.


UFC 227: Dillashaw vs. Garbrandt 2 – Matchkortet, Tiderna och Oddsen


Inside the Octagon med Dan Hardy

Det går inte att förneka att både Dillashaw och Garbrandt tillhör toppskiktet av bantamviktsklassen och det blev uppenbart när de möttes för första gången under UFC 217 i november 2017.

Den gången var det Garbrandt som höll i bältet och trots att han nästan avslutade Dillashaw i första ronden så kom det ändå att bli “Killashaw” som avslutade “No Love” Garbrandt och blev mästare på nytt. En returmatch kom att bokas in och i helgen kommer vi få se om Garbrandt har lyckats ta de nödvändiga stegen för att ta tillbaka sitt bälte.

Den före detta UFC-fightern och analytikern Dan Hardy går igenom huvudmatchen och berättar vilka faktorer som kommer att spela in när “Killashaw” och Garbrandt på nytt äntrar buren för att tävla.

Kör igång spelaren ovan och låt oss höra vem du tror tar hem vinsten!

Relaterat:

Kategorier
Senaste NyttUFC 227

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara