Veteranen svarar Dan Hardy om hans comeback: “Tror faktiskt inte han vill”

✔ "Jag gillar Dan Hardy, men..."

Efter nästan tio år utanför buren är nu den forne UFC-fightern Dan “The Outlaw” Hardy redo för en återkomst – och veteranen Matt “The Immortal” Brown är mer än redo för att välkomna honom tillbaka.

Det var i helgen som Hardy tydliggjorde att han inväntade besked från UFC avseende en potentiell comebackfight.

– Jag väntar på samtalet från UFC. Redo att acceptera, skrev Hardy på sociala medier.

Brown är en härdad kämpe som har flest knockoutvinster i UFCs welterviktsdivision och som är på delad förstaplats gällande flest gångna matcher i viktklassen. Utöver det nappade Brown dessutom på att stå för motståndet i Hardys eventuella återkomst.


Hetast just nu


Brown: “Bevisa att jag har fel, Dan”

Trots att Hardy i flera år uttalat sin önskan att tävla igen i UFC har Brown inga stora förhoppningar på att återkomsten faktiskt blir av.

– Jag gillar Dan Hardy men chansen att han faktiskt gör detta är näst intill obefintlig och jag tror inte det är för att han är “rädd” för att möta mig, jag tror bara inte han faktisk vill tävla igen, skrev Brown på Twitter. Bevisa att jag har fel, Dan. Bollen är på din planhalva.

Hardy tvingades bort från träningssammanhang under 2012 efter att ha diagnostiserats med Wolff–Parkinson–White-syndrom – vilket innebär en ökad risk för hjärtinfarkt. Efter att ha konsulterat flera läkare under åren ser det nu ut som att Hardy kommer medicinskt godkännas för tävlande.

Sist “The Outlaw” tävlade besegrade han Amir Sadollah via enhälligt domslut på hemmaplan i England. Hardy har dessutom levererat imponerande och minnesvärda insatser i förluster mot Chris Lytle och Georges St-Pierre.

Brown har för tillfället två raka förluster i bagaget – en via knockout mot Michel Baeza samt en poängförlust mot Carlos Condit. Innan dess hade han radat upp knockoutvinster över Ben Saunders och Diego Sanchez

.

Vill du se Dan Hardy mot Matt Brown?

 

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...