Viaplay backar efter kritiken – Khabib vs McGregor blir INTE PPV

✅ Beskedet: Viaplay ändrar sig - efter massiv kritik från fansen ✅ Nu krävs inte längre PPV för att se storgalan UFC 229: Khabib vs. McGregor

När streamingtjänsten Viaplay nyligen gick ut med att storgalan UFC 229: Khabib vs. McGregor skulle sändas exklusivt via PPV (pay-per-view) för 499 kronor, möttes nyheten av en enorm kritikstorm från fansen. Flera MMAnytt-läsare har exempelvis skrivit att de tänker bojkotta Viaplay.

Nu gör man en helomvändning. Nyligen kom beskedet att UFC 229 kommer att ingå i sportpaketet, till skillnad från vad som tidigare meddelats. I ett inlägg på Facebooksidan Viaplay Fighting står att läsa:

INFORMATION TILL FIGHTINGFANS:
UFC 229 den 6 oktober, med fighten mellan Khabib Nurmagomedov och Conor McGregor som Main Event, kommer att inkluderas i Viaplays sportpaket och inte säljas som PPV, som tidigare kommunicerat.

Även kunder som sedan tidigare har abonnemanget “Viaplay Fighting” kommer nu återigen att kunna se galans huvudkort som vanligt. Dock erbjuder Viaplay inga sådana abonnemang längre.


LÄS MER: Viaplay: Därför sänder vi Khabib vs. McGregor som pay-per-view

LÄS OCKSÅ: UFC 229: Khabib vs. McGregor sänds som pay-per-view i Sverige


Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Senaste NyttUFC 229

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...