Viaplays besked: Conor McGregor vs. Dustin Poirier 2 kommer att kosta extra

✔ UFC 257: McGregor vs Poirier sänds exklusivt på Viaplay PPV

Den 23 januari 2021 kommer världsstjärnan Conor McGregor att återvända till oktagonen då han tar sig an topprankade Dustin Poirier i en efterlängtad returmatch.

Stormötet kommer att agera huvudmatch under UFC 257 och större delen av galans matcher på huvudkortet har redan blivit avslöjade.

I ett besked till de svenska fansen står det nu också klart att UFC 257: McGregor vs Poirier kommer att sändas exklusivt via Viaplay PPV (pay-per-view) och ha en prislapp på 499 kronor.

Nyheterna utannonserades via ett pressmeddelande där det också stod klart att “den absoluta merparten av 2021 års UFC-galor kommer fortsatt att ingå i Viaplays ordinarie sportpaket, medan ett mindre urval erbjuds som PPV.”

– Fightingåret på Viaplay kunde inte få en mer explosiv inledning. McGregor lyfte MMA-sporten till en ny nivå, och det ska bli oerhört spännande att se om magin fortfarande finns kvar, sade Per Nunstedt, sportchef på NENT Group Sverige

Reaktionerna lät sig inte väntas och kommentarerna på Viaplay Sports Instagram var främst från Viaplay-kunder som redan betalar för sportpaketet. Den överväldigande majoriteten ville veta om de kommer att behöva betala extra för UFC 257, något som Viaplay kunde bekräfta.

 – Så ska man betala ännu mer än man redan betalar, frågade en användare i kommentarsfältet.

– Då blir det bojkott mina vänner, skrev en annan användare. Det är faktiskt lite svårt att motivera för mig själv varför jag ska fortsätta med Viaplay, betala för att se sporten och sedan betala ytterligare för en specifik gala?


RELATERAT


UFC 257: Conor McGregor vs Dustin Poirier

“The Notorious” McGregor har sedan sin UFC-debut i april 2013 kommit att bli en av de mest populära atleterna i organisationens historia. I december 2015 blev han UFCs nya fjäderviktsmästare efter att ha knockat Jose Aldo på 13 sekunder och därefter följde en stjärnspäckad karriär med stora toppar och djupa dalar.

2016 blev han UFCs första dubbelmästare och i det nästkommande året satte han sikte på boxningsvärlden då han tog sig an boxningslegendaren Floyd Mayweather Jr. i en uppmärksammad och lukrativ match.

Efter en förlust mot Khabib Nurmagomedov i oktober 2018 så följde en blixtsnabb knockout av Donald Cerrone i januari 2020. Det var tänkt att bli startskottet för ett aktivt år men pandemin satte stopp för irländarens planer och han valde istället att pensionera sig i juni, ett besked som dock möttes med stor skepsis.

Nu är McGregor tillbaka, men den stora frågan är vilken form “The Notorious” kommer att vara i. Den före detta UFC-fightern och MMA-experten på NENT Group Magnus Cedenblad kommenterade McGregor och de utmaningar han står inför.

– Det finns en del frågetecken kring McGregors form, sade “Jycken” Cedenblad. Det har varit en hel del skandaler, och spekulationer om att han ska lägga av. Samtidigt har krav och förväntningar från ett helt folk då han alltid tar med sig hela Irland in i buren.

– För McGregor handlar det om att visa att han främst är en idrottsman, inte bara en underhållare. Poirier å sin sida drivs av en stark revanschlust efter förlusten i deras första möte.

UFC 257: McGregor vs Poirier 2 förväntas gå av stapeln på Fight Island utanför Abu Dhabi den 23 januari.

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Conor McGregorDustin PoirierSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...