VIDEO: Anthony Joshua visar sin MMA-teknik – Jämför med Tyson Fury

✔ VIDEO: Vem är bäst Anthony Joshua eller Tyson Fury?

Anthony Joshua har likt Tyson Fury visat upp sina MMA-färdigheter. Joshua är på semester i Spanien, enligt DailyStar, och ses på en video utföra sparkar och knän på MMA-manér.

Fury och Joshuas supermatch gick i spillror på grund av en klausul i Furys kontrakt mellan honom och Deontay Wilder. Istället måste Fury slåss mot Wilder en gång till och fullfölja kontraktet med en trilogi.

Joshua gick vidare efter bakslaget med Fury och planerar nu att möta Ukrainaren Oleksandr Usyk. Dock fortsätter Joshua att småretas med sin landskamrat Fury genom att härma hans MMA-träning.

I videoklippet tränar Joshua med före detta UFC-fightern Luke Barnatt, på Barnatts gym i Marbella, Spanien. Utöver hans vanliga krokar och jabbar ser vi även Joshua utföra ett flygande knä som prickar mittsen högt över Barnetts huvud. Han följer upp knät med flertalet sparkar mot magen.


 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av BT Sport UFC (@ufcbtsport)


HETAST JUST NU


Anthony Joshua vs Tyson Fury

I inlägget postat av UFCBtSport får vi även se Furys MMA-träning med Darren Till. Fury kastar iväg några vassa armbågar och knän med hög frekvens.

Fury har hintat om en eventuell match mot Francis Ngannou, där de båda skulle slåss med MMA-handskar och i en oktagon.

Joshua har å andra sidan inte yttrat några planer på att försöka sig på MMA. Dock går det inte att låta bli att spekulera om vem av dessa tungviktsboxare som skulle vinna mot varandra i en MMA-fight.

 

Vem hade vunnit en MMA-match mellan Fury och Joshua?

 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Anthony JoshuaSenaste NyttTyson Fury

Axel Bridal är skribent för MMAnytt sedan Februari 2021. Han upptäckte MMA 2015 på västkusten i USA och rapporterar idag om sporten från Stockholm.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...