Video: Brittiske tungviktaren bryter ihop – efter bonusbeskedet!

✔ Fightern kan inte hålla tillbaka tårarna

Pengar är inte allt, men det kan betyda oerhört mycket. Det är något den brittiske UFC-tungviktaren Tom Aspinall kan vittna om.

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Aspinall säkrade i helgen sin fjärde raka seger i UFC efter att ha avslutat Moldaviens Sergey Spivak i den första ronden med armbågar och slag i den delade huvudmatchen på UFC Vegas 36.

Det var onekligen en fin prestation och UFC-ledningen bestämde sig för att tilldela Aspinall en prestationsbonus på över 400,000 kronor! Det var dessutom Aspinalls tredje prestationsbonus vilket nu innebär att han tjänat över 1.2 miljoner kronor i bonusar (före skatt).

När Aspinall fick beskedet kunde han inte hålla tillbaka tårarna, som började flöda efter det lyckliga beskedet. Enbart bonusarna är livsförändrande för de flesta, men han är långt ifrån färdig i UFC. Se videon nedan!HETAST JUST NU


Nästa brittiska UFC-stjärna?

Aspinall tog sig in i UFC från Cage Warriors med tre raka segrar i ryggen. I sin första match i oktagonen körde han över Jake Collier – som britten avslutade via TKO på under en minut.

Därefter besegrade han Alan Badout via teknisk knockout och ställdes därefter mot den forne UFC-mästaren Andrei Arlovski. Aspinall gjorde bra av sig och tvingade Arlovski att klappa ut till en rear naked choke i den andra ronden. Aspinall tilldelades prestationsbonusar för bägge segrarna.

Nu med fyra raka vinster samt en ranking på trettondeplats i UFC:s tungviktsdivision finns det all anledning att tro på alltmer framgång för den karismatiske britten.

 

Kan Tom Aspinall bli tungviktsmästare i UFC?

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Senaste NyttVideo

Svara