Video: Brittiske tungviktaren bryter ihop – efter bonusbeskedet!

✔ Fightern kan inte hålla tillbaka tårarna

Pengar är inte allt, men det kan betyda oerhört mycket. Det är något den brittiske UFC-tungviktaren Tom Aspinall kan vittna om.

Aspinall säkrade i helgen sin fjärde raka seger i UFC efter att ha avslutat Moldaviens Sergey Spivak i den första ronden med armbågar och slag i den delade huvudmatchen på UFC Vegas 36.

Det var onekligen en fin prestation och UFC-ledningen bestämde sig för att tilldela Aspinall en prestationsbonus på över 400,000 kronor! Det var dessutom Aspinalls tredje prestationsbonus vilket nu innebär att han tjänat över 1.2 miljoner kronor i bonusar (före skatt).

När Aspinall fick beskedet kunde han inte hålla tillbaka tårarna, som började flöda efter det lyckliga beskedet. Enbart bonusarna är livsförändrande för de flesta, men han är långt ifrån färdig i UFC. Se videon nedan!HETAST JUST NU


Nästa brittiska UFC-stjärna?

Aspinall tog sig in i UFC från Cage Warriors med tre raka segrar i ryggen. I sin första match i oktagonen körde han över Jake Collier – som britten avslutade via TKO på under en minut.

Därefter besegrade han Alan Badout via teknisk knockout och ställdes därefter mot den forne UFC-mästaren Andrei Arlovski. Aspinall gjorde bra av sig och tvingade Arlovski att klappa ut till en rear naked choke i den andra ronden. Aspinall tilldelades prestationsbonusar för bägge segrarna.

Nu med fyra raka vinster samt en ranking på trettondeplats i UFC:s tungviktsdivision finns det all anledning att tro på alltmer framgång för den karismatiske britten.

 

Kan Tom Aspinall bli tungviktsmästare i UFC?

 

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Senaste NyttVideo

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...