VIDEO: Conor McGregor ballar ur TOTALT – hamnar i bråk med Marc Goddard i buren

"The Notorious" stormar buren efter klubbkamratens vinst - hamnar direkt i tjafs med veterandomaren.

Bellator 187: McKee vs. More pågår live i Dublin, Irland, i skrivande stund och alldeles nyss utbröt skandalscener i buren – när ingen mindre än UFC-mästaren tillika superstjärnan Conor McGregor hamnade i tjafs med veterandomaren Marc Goddard.

Det var när McGregors klubbkamrat, Charlie Ward, besegrade John Redmond som “The Notorious” bestämde sig för att hoppa in i buren trots att han inte var en del av Wards hörna. När Goddard försökte ta bort honom från buren fick han en knuff som svar – varefter irländaren spräng efter honom och uppträdde extremt hotfullt.

Se händelseförloppet i videon nedan!

OMG! Conor McGregor jumps in the cage at Bellator 187 and star…

OMG! Conor McGregor jumps in the cage at Bellator 187 and starts on Marc Goddard

Publicerat av MMAnytt.com den 10 november 2017

RELATERAT: VIDEO: Efter domarbråket – här smäller Conor McGregor till funktionären!

Tillrättavisade McGregor på UFC Gdansk

Hur McGregor kunde brusa upp totalt på det här sättet, när hans klubbkamrat dessutom vann, är något av en gåta – men det kan mycket väl ha att göra med UFC Fight Night 118 i Gdansk, Polen.

Där blev McGregor nämligen tillrättavisad av Goddard när han gick runt och vrålade instruktioner under klubbkamraten Artem Lobovs match – trots att han inte var en del av hörnan då heller. Under den matchen tvingades Goddard till och med utropa timeout för att beordra McGregor att gå tillbaka till sin plats och uppträda professionellt.

RELATERAT: Domaren stoppar matchen – ber McGregor sätta sig ned under Lobovs match

Att Goddard var den som tillrättavisade honom även under kvällens Bellator-gala kan möjligen ha gjort honom extra arg. Hursomhelst är det uppvisade beteendet uppenbart oacceptabelt och kan mycket väl komma att få konsekvenser av något slag.

Läs mer:

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
RekommenderatSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.
En kommentar
 • jense
  10 November 2017 at 09:55

  Frågan är hur de olika kommissionerna ser på det. roy Nelson fick 9 månader på bänken för lilla touchen med foten på big John. Storma buren och putta domaren är värre.

  Värt att notera är att Roy gjorde det i Brasilien, och blev avstängd av kommission i Brasilien, TVEKAR på att det irländska ditot gör det samma med guldlock

 • Svara

  UFC ODDS
  UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
  Rob Font vs José Aldo1.652.30
  Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
  Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
  Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
  Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
  18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
  Senaste kommentarerna
   Kommande galor
    Omröstning

    Vem blir första svenska UFC-mästare?

    Visa resultat

    Loading ... Loading ...