VIDEO: Conor McGregor i blåsvädret – på grund av homofobiskt glåpord

Tröstar Artem Lobov - genom att kalla hans motståndare för "faggot".

UFC-stjärnan Conor McGregor närvarade i Gdansk, Polen, under lördagen för att heja på sin vän och träningskamrat Artem Lobov, som tog sig an Andre Fili i en fjäderviktsdrabbning på UFC Fight Night 118.

Dessvärre för SBG Ireland-teamet gick det inte som planerat – då Lobov blev tämligen utklassad och förlorade via enhälligt domslut efter full tid.

LÄS MER: Andre Fili dominerar Artem Lobov – vinner enhälligt domslut

Förutom att skaka Lobov upprepade gånger och sänka honom med en brutal huvudspark, så fick Fili även in flera nedtagningar – något som ”The Notorious” inte uppskattade. Under matchens gång kunde man höra McGregor utanför buren vråla att Fili var en ”pussy!” som var rädd för att fightas – och det tog inte stopp där.

Conor McGregor var så pass störande utanför buren att domaren Marc Goddard fick utropa timeout för att tillrättavisa honom. Foto: Jeff Bottari/Zuffa LLC via Getty Images

LÄS MER: Domaren stoppar matchen – ber McGregor sätta sig ned under Lobovs match

”Visste inte att han var en sån ‘faggot'”

När teamet lämnade buren fångades han på film medan han sa följande till Lobov:

“I thought you were going to sleep him. All I’m saying, he’s a faggot. I never knew he was a faggot.”

”Faggot” är ett homofobiskt glåpord som många vänder sig emot att använda. Andra menar dock att det sedan länge är ett uttryck för att kalla någon för fegis – vilket utan tvekan var McGregors avsikt i denna kontext.

Värt att komma ihåg är också att McGregor sa detta i en konversation med sin vän – och inte i en offentlig intervju eller liknande där han förväntas vara mer varsam med sitt språkbruk med tanke på åhörarna.

Kolla in videon ovan, samt ytterligare ett klipp här nedanför!

Vad säger ni läsare – gjorde McGregor fel, eller är detta en storm i ett vattenglas?

Betta på Alexander Gustafsson vs. Jon Jones hos Ohmbet - Bäst odds på Alex hittar du här!
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mmanytt_ashah

Omröstning

Jon Jones vs. Alexander Gustafsson är bokad och klar för UFC 232! Vem vinner?

Visa resultat

Loading ... Loading ...