Conor McGregor hintar om sin nästa motståndare – i imponerande video

✔ "The Notorious" McGregor håller sig i TOPPFORM under karantän ✔ Hintar om den oväntade motståndaren

Den före detta dubbelmästaren Conor McGregor håller sig aktiv under sin karantän och blickar tillsynes mot stora utmaningar så fort den rådande situationen förbättrats. “The Notorious” McGregor lade nyligen upp en video på sin Instagram där han tränar boxning, men många tror att videon också hintar om en möjlig motståndare för den 31-åriga irländaren, och det är INTE inom MMA.

I videon kan McGregor höras säga “Canelo,” smeknamnet till den flerfaldiga världsmästaren i boxning Canelo Alvarez, en motståndare som tidigare kommit på tal för “The Notorious.”

McGregor har flera gånger sagt att han är intresserad av fortsätta att tävla i boxning efter hans uppmärksammade debut mot Floyd Mayweather Jr. 2018 och en match mot Canelo vore onekligen en supermatch.

Här kan du se McGregors uppmärksammade träningsvideo:Missa inte: Krönika: Dana Whites planer är fullständigt galna – Tacka fan för det!Conor McGregor – boxning eller MMA?

Den stora frågan är om McGregor ämnar att fokusera på MMA, boxning eller båda samtidigt under 2020. Han har tidigare länkats ihop med namn som Justin Gaethje och har blivit lovad ännu en titelmatch i lättvikt av UFC-chefen Dana White. Men på grund av coronakrisen står det mesta still och det är svårt att avgöra när saker kommer att återvända till det normala.

Fördelen med en match mot Alvarez vore den ekonomiska kompensationen som onekligen är mycket större i boxningsvärlden, men med tanke på McGregors lukrativa karriär och lyckade affärer så råder det knappast någon nöd på irländaren.

Alvarez har i sin tur länkats ihop med Billy Joe Saunders som nyligen hamnade i blåsväder efter att han postat en video där han instruerar hur man bäst slår sin partner under coronakrisen.

 

Vill du se McGregor vs. Canelo?

 

Relaterat:

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara