Video: “Cyborg” fortsätter utmana Holm: “Skriv på kontraktet!”

UFCs fjäderviktsmästarinna Cristiane "Cyborg" Justino vill ta sig an den före detta bantamviktsmästarinnan Holly Holm och fortsätter att kritisera hennes gym och uppmanar henne att skriva på kontraktet.

UFCs fjäderviktsmästarinna Cristiane “Cyborg”  Justino är ute efter en match mot Holly Holm och sakta men säkert håller en fejd på att trappas upp. Brasilianskan har under en längre period lagt upp inlägg på sociala medier där hon utmanar Holm och igår påstod hon att US Anti-Doping Agency (USADA) är “ute efter henne” på grund av den kommande matchen.

“I want to beat your ass in the cage”

“Cyborg” fick svar på tal ifrån Holm som sade att hon tänkte fokusera på träningen och idag gav brasilianskan ytterligare ett svar där hon på nytt utmanade “The Preachers Daughter” och sade till henne att skriva på kontraktet: “I want to beat your ass in the cage”.

Den regerande fjäderviktsmästarinnan passade även på att slänga en känga åt Holms gym Jackson Wink MMA Academy och sade bland annat att gymmet har ett dåligt rykte med många fighters som åkt dit för doping (däribland den före detta lätt tungviktsmästaren Jon Jones).

Skulle matchen bli av så är det troligast att vi får se “Cyborg” vs. Holm under UFC 219 den 30 december. Den före detta bantamviktsmästaren Dominick Cruz är redan klar inför kortet och det är även Carlos Condit som gör sin retur till buren efter mer än ett år.

UFCs president Dana White har sagt att han tror att organisationen kan få till matchen så nu återstår det bara en signatur från Holm.

Relaterad läsning:

 

Kolla in det nuvarande matchkortet inför UFC 219!

Vem har du som vinnare?

 

Kategorier
Cristiane JustinoSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara