VIDEO: Dana White ger UFC-kontrakt – efter den otäcka skadan

✔ UFC-chefen gillar INTE vad han ser under reprisen ✔ UFC-kontrakten haglar under galan

UFC-chefen Dana White har sett det mesta i buren men under Dana White’s Contender Series 28 så blev han ändå tvungen att titta bort.

Under mellanviktsmatchen mellan Dustin Stoltzfus och Joe Pyfer så lyckades Stoltzfus få ett bra grepp och lyfte den intet ont anande Pyfer. När båda fighters landade på mattan så kom Pyfers arm att hamna i en konstig vinkel och matchen blåstes av.

När den otäcka skadan kom att visas i repris så blev White tvungen att vända sig bort. Stoltzfus kom att vinna ett UFC-kontrakt för sin vinst, som kom att definieras som en TKO.

Faktum är att alla fem fighters som vann sina matcher kom att få ett kontrakt från UFC-chefen:

  • Dustin Stoltzfus
  • Adrian Yanez
  • Cory McKenna
  • T.J. Laramie
  • Impa Kasanganay

Här reagerar UFC-chefen Dana White på reprisen:


Relaterat:

 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Dana WhiteDana White’s Contender SeriesSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara