VIDEO: Dana White visar upp sitt lyxiga hem på UFC Fight Island

✔ UFC-chefen bor flådigt på Fight Island ✔ UFC bjuder på sex stjärnspäckade galor!

UFC-chefen Dana White har landat på Fight Island, platsen där han kommer att spendera de nästkommande fem veckorna. Den världsledande organisationen kommer under den tiden att bjuda på sex spännande galor.

Redan i helgen kommer vi att ta del utav UFC 253 där obesegrade mellanviktsmästaren Israel Adesanya och utmanaren Paulo Costa kommer att ryka ihop. Den sista galan galan kommer att vara UFC 254 där lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov försvarar sitt bälte mot Justin Gaethje den 25 oktober.

Under dessa fem veckor så kommer mängder av UFC-fighters att komma och gå, men UFC-bossen kommer att stanna på ett och samma ställe. För att försäkra sig om att han trivs under sin vistelse har han skaffat sig ett lyxigt rum som är specialanpassat för honom.

På sin Instagram visar Dana White upp sitt flådiga ställe som är komplett med privat gym, inomhuspool och hans favoritsaker:


Relaterat


Dessa galor planerar Dana White på Fight Island

  • 27 september: UFC 253: Adesanya vs. Costa
  • 4 oktober: UFC on ESPN: Holm vs. Aldana
  • 11 oktober: UFC Fight Night 179: Moraes vs. Sandhagen
  • 18 oktober: UFC Fight Night: Ortega vs. The Korean Zombie
  • 25 oktober: UFC 254: Khabib vs. Gaethje

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Dana WhiteSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara