VIDEO: Daniel Cormier konfronterar Jake Paul: “Jag örfilar honom!”

✔ Publiken ropar "Fuck Jake Paul!" under galan! ✔ Jake Paul har snackat skit om ex-mästaren: "Jag spöar skiten ur ditt feta arsle"

Jake Paul var på plats under UFC 261 och lyckades krypa under skinnet på ex-mästaren Daniel Cormier. “DC” var dock inte den enda som uttryckte sitt förakt över den kontroversiella YouTube-boxaren.

Under den sista matchen på underkortet hördes ett taktfast ropande som fick veterankommentatorn Joe Rogan att reagera.

 – Vad ropar de, frågade Joe Rogan under livesändningen.

Det skulle dock dröja till efter att Randy Brown avslutat Alex “Cowboy” Oliveira som Rogan kunde ge svaret på sin egna fråga.

 – Jag fick reda på vad de ropade, sade Rogan. Det var “F Jake Paul,” det är vad alla skriker. Hur kom det igång?


– Jag svär vid Gud, jag såg precis Jake Paul, sade Cormier. Jag pekade på honom och sa: ”Spela inte med mig,” jag slår honom i ansiktet. Han är precis där. Jag örfilar honom. Jag spelar inte sådana spel, Joe.

Cormier har nyligen haft ett bråk med Jake Paul på sociala medier. Paul har bland annat sagt att han skulle spöa skiten ur den före detta tungviktsmästaren.

– Håll käften din bitch, sa Paul om Cormier på Logan Pauls podcast. Jag spöar skiten ur ditt feta arsle, precis som Stipe (Miocic) gjorde. Jag svär vid Gud, jag spöar skiten ur Daniel Cormier.

Detta var tydligen inte något som Cormier glömt bort. Efter att Brown vs Oliveira var slut så gick “DC” över till Paul och konfronterade honom. Det hela fångades på video och UFC:s säkerhetsvakter fick slutligen gå emellan dem.HETAST JUST NU


Daniel Cormier om Jake Paul: “Jag skulle döda honom”

Jake Paul har kommit att bli en av kampsportsvärldens stora snackisar. Han har bara tre “professionella” boxnings-matcher men på grund av sin stora följarskara har han skapat stort momentum.

Förra helgen besegrade han den forne MMA-mästaren och UFC-fightern Ben Askren via KO, något som skapade stort rabalder. Paul har sedan dess fortsatt att uttrycka sig hånfullt om många MMA-profiler och därmed satt en stor måltavla på sig själv.

Att en match mellan Paul och Cormier händer är dock inte en möjlighet på långa vägar. Det är något som “DC” själv sagt, senast under en intervju med ESPN.

 – Den där killen skulle aldrig slåss mot mig, sa Cormier. Jag skulle döda honom. Varför skulle jag någonsin slåss mot någon som honom?

Kategorier
Daniel CormierJake PaulSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara