Video: Dustin Poirier gästar Hot Ones och tar sig an ‘Wings of Death’

✔ Klarar "The Diamond" sig hela vägen?

Dustin “The Diamond” Poirier är mer populär än någonsin sedan han knockade Conor McGregor i deras returmatch på UFC 257. Nu njuter Poirier av allt mer strålkastarljus och det lär bara öka nu när han varit med i den omtyckta internetserien Hot Ones.

Med den karismatiske programledaren Sean Evans har Hot Ones sakta men säkert blivit en stor succé, med hela 14 säsonger sedan serien startade år 2015. Programmet går ut på att gästerna ska ta sig igenom frågor samtidigt som de äter kycklingvingar (eller ett veganskt alternativ) med allt starkare chilisås på, ofta med roliga och minnesvärda resultat.

Shaquille O’Neal, Post Malone, Billie Eilish, och Gordon Ramsey är några av de många kändisarna som gästat serien. Med över nio miljoner prenumeranter på YouTube-kanalen First We Feast (som Hot Ones sänds på) samt miljontals visningar på videorna når gästerna ut till en mainstreampublik.


MISSA INTE: 


Startade “Poiriers Louisiana Style Hot Sauce”

I avsnittet talar Poirier givetvis om segern över McGregor under UFC 257, men även det minnesvärda mötet med Justin Gaethje. Han parar också ihop vissa fighters med chilisåser, och mycket mer.

Poirier har varit matintresserad sedan långt tillbaka och spenderar mycket tid på matlagning och restaurangbesök. Lättviktaren har uttryckt ett intresse för att starta en egen matlagningsserie där han besöker olika MMA gym runtom världen, men även tar sig tiden att testa lokala delikatesser.

Tills dess har Poirier även lanserat sin egen chilisås; Poiriers Louisiana Style Hot Sauce, med framgångsrika resultat. Såsen är slutsåld för tillfället, men lagren förväntas fylla på inom nytt.

Den hetaste utmaningen för Poirier kan härnäst vara ett tredje möte med McGregor, som enligt ESPNs Ariel Helwani förväntas gå av stapeln i maj, det har dock ännu inte bekräftats av UFC.

Kategorier
Senaste NyttVideo

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...