VIDEO: fightern brutalt knockad stående – hålls upp av buren!

✔ Obehagligt avslut - känsliga tittare varnas!

I natt hölls ACA 126 i Sochi, Ryssland – en gala som levererade ett brutalt avslut som fått MMA-världen att häpna.

Det var i mellanviktsmatchen som ställde hemmafavoriten Husein Kushagov mot den gästande brasilianaren Marco Pirata som avslutet skedde.

Mot slutet av den första ronden pressade Kushagov sin motståndare bakåt mot buren. De hamnade sedan in en slagväxling där Kushagov fick in en hård vänsterkrok mot kroppen, följt av en högerkrok mot huvudet. Ryssen fick in den andra träffen samtidigt som Pirata var något ur balans och brasilianaren blev genast knockad.

Pirata stod dock redan med ryggen mot buren så när hans kropp stelnade till var han knockad ståendes mot buren i en obehaglig sekvens.

Se avslutet nedan!


HETAST JUST NU


ACA 126: Husein Kushagov vs Marco Pirata

I samband med segern avancerar nu Kushagov till två raka segrar och har vinster i fyra utav sina fem senaste matcher. Kushagov har också besegrat den forne UFC-fightern Roan Carneiro och ser ut att vara en talang värd att hålla ögonen på.

För Pirata innebar matchen ett stopp på brasilianarens två matcher långa vinstsvit.

 

 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste NyttVideo

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...