Video: Fighters börjar matchen helt själva – utan domaren!

✔ Rysk fighter blir knockad i galen tillställning

Det är viktigt att ha intensitet och kämpaglöd i MMA. Två fighters som tävlade på ACA Young Eagles 18 var dock alldeles för ivriga med att börja tävla.

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Det är knappast ovanligt att matcher och avslut från ryska ACA skapar nyheter. Lättviktsmötet mellan ryske Saikhan Dzhabrailov och Rustambek Amanbaev från Kirgizstan skapade dock rubriker av väldigt ovanliga anledningar. I rondvilan mellan den andra och tredje ronden var bägge hörnor på väg ut ur buren. Medan lagkamraterna lämnade buren upptäckte domaren ett föremål liggandes på kanvasen. Domaren plockade upp föremålet och gick till burdörren för att lägga det utanför.

Det är oklart vad Dzhabrailov och Amanbaev tänkte eller hur de uppfattade situationen. Det måste ha uppstått förvirring men oavsett valde de att påbörja den tredje ronden – helt utan domaren. Innan domaren officiellt satt igång matchen eller ens stängt burdörren var lättviktarna igång och hade börjat svinga.


HETAST JUST NU


Fightern blir knockad – med öppen burdörr

Knappt ett par sekunder hann gå innan matchen på ACA Young Eagles 18 var över. Medan domaren skyndade bort för att ta kontroll över situationen hann Amanbaev träffa med slag som sänkte Dzhabrailov. Efter ett par slag på marken bröt domaren matchen. Det underliga är att domaren inte försökte stoppa matchen men istället lät det fortsätta fram till avslutet var ett faktum.

Trots att bägge fighters gick med på att börja tävla mot varandra hade ronden tekniskt sett inte börjat. Domaren är den enda som kan initiera matchstart.  Även om produktionsteamet valde att fortsätta sändningen så skedde allt tävlande fortfarande mellan ronderna.

ACA meddelade kort efter händelsen att matchen ogiltigförklarats. Se video från galan nedan!

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Senaste NyttVideo

Svara