Video: Floyd Mayweather fortsätter flörta med idéen om en MMA-match

✅ Floyd Mayweather i MMA? ✅ Kan boxningslegenden vara på väg till UFC?

Boxningslegenden Floyd Mayweather har den senaste tiden flörtar med idéen om att kliva in i buren under 2018. Den legendariska boxaren har i dagarna bland annat lagt upp en video där han äntrar buren och nu har 40-åringen postat ännu en video där han insinuerar att en eventuell MMA-match är på gång:

Besegrade McGregor på tio ronder

Det finns knappast något kvar för Mayweather att bevisa i boxningsvärlden men skulle han bestämma sig för att göra en MMA-debut så skulle boxningslegenden få en rejäl uppförsbacke.

Mayweather skulle säkerligen klara sig bättre än exempelvis CM Punk men han skulle fortfarande få mycket svårt att möta en motståndare då han skulle bli nedtagen snabbt, allt för att neutralisera hans boxning av världsklass.

Inte helt oväntat så välkomnades Mayweathers videor med skepsis men en fighter välkomnade boxarens idéer om att kliva in i buren, UFCs lättviktsmästare Conor McGregor, samma motståndare som Mayweather besegrade via TKO i slutet av augusti:

Ett äldre inlägg från början av året:

Kategorier
Floyd MayweatherSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]