VIDEO: Här konfronterar Team Khamzat UFC-kollegan på gymmet!

✔ Paulo Costa "Jag gillar inte honom!"

Svenska UFC-stjärnan Khamzat Chimaev hamnade nästan i bråk med Paulo Costa på UFC Performance Institute i Las Vegas, bara dagar innan storgalan UFC 279 där Khamzat ska gå huvudmatch! Enligt den forne MMA-mästaren Jake Shields så ska han och Costa ha varit på UFC-gymmet när Khamzat och hans vänner avbröt deras träning.

Champions League

Inter vs Barcelona
Odds 4.15 - 1.80
18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

– Jag var där i morse och tränade med Paulo Costa, sade Shields. Vi gick igenom lite tekniker och bara drillade dem när Khamzat helt plötsligt börjar skrika på oss och ropa grejer till Paulo som typ: “Hörru, vill du slåss?’”. Vi tittade upp och där stod han med typ tio killar.

– Så Paulo hoppade upp och började snacka skit. Jag springer över för att backa upp Paulo, för jag vet inte om de kommer hoppa på honom, eller hur? Det var ett par killar och jag var inte säker på om de skulle hoppa på honom. Det var ett par snubbar som vi inte kände igen.

Shields tror att Khamzat konfronterade Costa på grund av ett inlägg som brasilianaren gjort på sociala medier där han kallade Khamzat för “fejk-gangster”.

– Om han velat slåss mot Paulo så skulle han kunnat springa in och börjat svinga, inte bara stått utanför buren och sagt, “Låt oss slåss nu. Låt oss slåss nu.” Det var lite svagt beteende. Jag antar att det var därför han blev upprörd, eftersom Paulo kallade honom för en fejk-gangster. Detta var dock ett perfekt exempel på att han är en fejk-gangster.

Här är inlägget som Costa delade på bland annat Instagram för några timmar sedan.

– Chimaev, den snubben, jag gillar inte honom, sade Costa. Jag tror att Nate Diaz kommer att besegra honom. Nate Diaz är en äkta gangster. Chimaev kallar sig för en äkta gangster, men det är han inte. Nate Diaz är det, Chimaev är bara en gourme-tjetjen, inte en äkta gangster.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Paulo Costa (@borrachinhamma)

Costa delade med sig av en video på sin YouTube-kanal där han pratar om bråket på gymmet och som även visar Khamzat och hans team. Enligt Costa så tittade Khamzat på medan de tränade och började sedan gapa till dem, något som ledde till en hetsig konfrontation på UFC-gymmet.


HETAST JUST NU

 

Inter vs Barcelona

 

4.15 – 1.80

 

3 Oktober | 21:00 | Champions League


 

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Khamzat ChimaevSenaste NyttSvensk Kampsport

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara