Se avslutet i videon nedan! Foto via Twitter/UFC

VIDEO: Här skriker Aspen Ladd medan hon slår ut svenskan Lina Länsberg

Skriker samtidigt som slagen regnar ner - innan domaren går emellan.

Under kvällen återvände Sveriges enda kvinnliga UFC-fighter – Lina Länsberg – till buren. På underkortet under den pågående galan UFC Fight Night 118: Cerrone vs. Till i Gdansk, Polen, tog hon sig an den obesegrade amerikanskan Aspen Ladd i ett bantamviktsmöte.

Dessvärre slutade matchen inte som svenskan hade hoppats på. Efter en stark första rond för “Elbow Queen” började Ladd ta över i den andra ronden – där hon så småningom lyckades få ner Länsberg. Väl i topposition haglade hon ner med slag samtidigt som hon skrek – innan domaren fick nog och stoppade matchen.

LÄS MER: Aspen Ladd besegrar Lina Länsberg via teknisk knockout i andra

Se avslutet i videon nedan!

Ladd har nu vunnit sex raka matcher och har ännu inte åkt på någon förlust i sin professionella karriär. Länsberg står själv med sju vinster och tre förluster på sitt matchfacit.

Kategorier
RekommenderatSenaste NyttUFC Fight Night 118

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...