VIDEO: Här stryps marinsoldaten medvetslös – av Paige VanZant

🎥 VIDEO ✅ Hinner inte klappa - innan han somnar!

Nyligen var UFC-stjärnan Paige VanZant iväg för att besöka diverse amerikanska militärbaser utomlands tillsammans med fjäderviktsmästaren Max Holloway. Och när VanZant skulle demonstrera en rear-naked choke på en av baserna – så hängde den frivilliga marinsoldaten inte riktigt med…

“12 Gauge” säger åt honom att klappa när strypningen blir tillräckligt tight – men istället faller marinsoldaten, efter ett par sekunder, omkull helt medvetslös. Kolla in videon ovan!

VanZant släppte nyligen sin självbiografi Rise: Surviving the Fight of My Life, där hon öppnar upp om en otroligt otäck uppväxt. Läs mer om det här.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Paige VanZantSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara