VIDEO: Här trollar Eminem och Dana White alla fans – inför UFC 257!

✔ Eminem: "Det bästa med din åsikt är att den inte spelar någon roll"

De senaste dagarna har det cirkulerat ett kort klipp där Eminem dissar UFC-chefen Dana White. Det hela ser ut att vara gjort under en live-intervju men väldigt lite information fanns att tillgå.

Såhär lät det när rapstjärnan Eminem adresserade White:

 – Folk som du ger människor som mig det bränsle de behöver för att lyckas. Det bästa med din åsikt är att den inte spelar någon roll. Om varje fighter (som tillhör UFC) hade lyssnat på din åsikt när du tvivlade på dem, då skulle du aldrig haft en fucking liga!


RELATERAT


Eminem släpper ny musikvideo – inför UFC 257

Klippet delades bland annat av MMA-profilen Brendan Schaub men trots många försök så kunde ingen svara på vart den korta videosnutten kom ifrån – förrän nu.

Det visar sig nämligen att allt var smart marknadsföring för Eminems singel “Higher”. Låten har använts flitigt under uppbyggnaden av UFC 257 och nu är musikvideon släppt.

Videon innehåller klipp som visar några av UFCs mest välkända ansikten: Conor McGregor, Dustin Poirier, Max Holloway och Ronda Rousey. I mitten av musikvideon ser vi klippet där Eminem “dissar” UFC-chefen.

Kolla in videon här nedan och låt oss höra vad du tycker!

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste NyttUnderhållning

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara