Fansen anklagar Jake Paul för riggad match – Såhär påstås det gått till!

✔ Var knocken verkligen riggad? ✔ Jake har nu knockat alla motståndare han träffat på i ringen!

Boxningsstjärnan och YouTubern Jake Pauls spektakulära knock i returmatchen mot Tyron Woodley chockade såväl publiken som alla fans som tittade från soffan. Med en otroligt hård höger fick han ner Woodley på mattan – helt medvetslös!

Detta efter en serie av relativt inaktiva ronder, med mycket clinchande, som fick åskådarna att gång på gång bua. Nu anklagas matchen för att ha varit riggad. En video har nämligen delats på TikTok där Jake vrider på handleden, vilket påstås vara en signal för Woodley att släppa ner handen för knocken.

Efter handvridningen från Jake släpper Woodley ner sin egen hand, förmodligen för att blockera ett slag mot kroppen, men Jake levererar istället ett brutalt slag mot huvudet. Se videon på Twitter här nedan!

– Ingen chans, skriver en person på Twitter. Detta var garanterat riggat.

– Fin signal med dina högra handled, skriver en annan användare. Han tog knocken precis efter. RIGGAD.

Att rigga en professionell boxningsmatch på detta vis är givetvis olagligt. Det är osannolikt att matchen varit riggad, särskilt med tanke på hur Woodley har sett ut i såväl buren som boxningsringen på senare tid.

Woodley har nu förlorat fyra raka i MMA och två raka i boxning (mot Jake). Han är dessutom 39 år gammal i skrivande stund. Den långa karriären i samband med åldern kan eventuellt förklara atletens prestationer på sistone. Ännu är han dock inte redo för pensionen och säger sig vilja fortsätta med boxningen!


HETAST JUST NU


Jake Paul säger sig vara redo för vilken motståndare som helst!

Efter matchen talade Jake ut om prestationen. Kändisboxaren säger sig vara byggd för sporten, och har tidigare utnämnt sig själv som den mest inflytelserika boxaren i världen.

– Ingen i boxningens historia har gjort det jag gjort vid min ålder, sade Jake efter matchen.

– Massiva pay-per-views, knockat varje person jag mött, fortsatte Jake. Den enda person som är lika aktiv som jag och drar in lika stora siffror är Canelo [Alvarez].

– Jag har gjort alla jag fajtat till memes som blivit virala på internet. Jag är redo att ta match mot vemsomhelst – det spelar inge roll vare sig de är professionella boxare eller UFC-mästare fem gånger om. Jag är byggd för detta.

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Jake PaulSenaste NyttTyron Woodley

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 56Alexander Volkov vs Jairzinho Rozenstruik


Söndag | 00:00 | UFC
1.58 - 2.40
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5612
Alexander Volkov vs Jairzinho Rozenstruik1.582.40
Dan Ige vs Movsar Evloev3.401.33
Erin Blanchfield vs JJ Aldrich1.224.50
Zarrukh Adashev vs Ode Osbourne2.301.62
Damon Jackson vs Darrick Minner1.283.75
Alex da Silva Coelho vs Joe Solecki2.621.53
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC 275: Teixeira vs. Procházka

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Glover Teixeira2.70
Jiri Procházka1.50
Valentina Shevchenko1.12
Taila Santos6.50
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...