VIDEO: Joe Rogan gör klockren imitation av Conor McGregor

✔ Conor McGregors supermatch får Joe Rogan att garva

UFC-kommentatorn Joe Rogan är ett stort fan av den före detta dubbelmästaren Conor McGregor och gör även en bra imitation av irländaren. När Rogan samlat sina vänner för att titta på UFC 251 så började de prata om McGregor mot antingen Kamaru Usman eller Jorge Masvidal.

McGregor har uttryckt intresse i att möta “Gamebred” Masvidal, men det är något som UFC-chefen Dana White inte är särskilt intresserad utav.

– De pratade om att köra Masvidal vs Conor McGregor och Dana White sa “i helvete heller!” Den matchen kommer inte att hända, förklarade Joe Rogan.

– Sen pratades det om [McGregor] mot Usman och Dana White sa igen “i helvete heller.” Allt pratades om precis efter att han knockat “Cowboy” (Donald Cerrone).

När det kommer till imitationer av “The Notorious” så finns det dock få som kan mäta sig med komikern Al Foran. Såhär lät det inför Usman vs. Masvidal:


Relaterat: 

Kommer Conor McGregor komma tillbaka?

“The Notorious” McGregor utannonserade den 6 juni att han pensionerat sig från sporten. Det är dock inte första gången som irländaren tar avstånd från sporten. Naturligt nog är det många som är skeptiska inför nyheten.

Den före detta dubbelmästaren var senast i buren under UFC 246 den 18 januari då han knockade Donald Cerrone på 40 sekunder. Sedan dess har han försökt att få till en match mot den regerande interimmästaren i lättvikt Justin Gaethje, dock utan framgång.

Oavsett vilket så fortsätter McGregor att vara en av MMA-världens största stjärnor. Det gör att hans comeback till buren kommer vara ett ständigt aktuellt samtalsämne.

 

Vill du se McGregor göra comeback?

 

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Roliga VideosSenaste NyttUnderhållningVideo

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...