Video: Jon Jones fortsätter bulka – se honom lyfta över 270 kilo!

✔ Jones redo för tungvikt!

UFCs före detta lätt tungviktsmästare Jon Jones förbereder sig för sin debut i tungvikt – och ser ut att kunna passa in perfekt i sin nya division.

Jones hade en oerhört framgångsrik karriär i lätt tungvikt med vinster över i stort sett alla de bästa i viktklassen. I augusti i fjol valde han att lämna ifrån sig lätt tungviktstiteln då han planerade att söka nya utmaningar i tungvikt.

I nya inlägg på sociala medier visar Jones hur han lyfter över 270 kilo och verkar därmed vara redo för att röra om i tungviktsklassen – se videon nedan!


HETAST JUST NU


Får nästa titelchans

UFCs vd Dana White har sagt att Jones kommer få nästa titelchans i tungvikt. I dagsläget är den regerande mästaren Stipe Miocic bokad för att möta Francis Ngannou för en andra gång på UFC 260 den 27 mars.

Jones försökte länge få till en match mot Ngannou som sin första fajt i tungvikt men förhandlingarna med UFC gick inte som planerat. Detta ledde till försämrade relationer mellan Jones och UFC. Det gick så långt att Jones sågade White öppet på sociala medier och kallade sin chef för “lögnare”. Sedan dess har dock bägge sidorna kommit överens och förbättrat sin relation.

Oavsett vem Jones möter i sin första match i tungvikt lär det bli en framgångsrik gala för UFC. Jones förbli en av de största stjärnorna i UFC och lär dra många fans med sig inför nästa match.

Om Jones är lika dominant i tungvikt som han varit i lätt tungvikt finns det ett starkt argument för att han är en av de bästa genom tiderna – om inte den allra bästa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BONY (@jonnybones)

Hur kommer det gå för Jon Jones i tungvikt?

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Jon JonesSenaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara