VIDEO: Josh Barnett gästar “The Joe Rogan Experience”

Josh "The Warmaster" Barnett är den senaste gästen i Joe Rogans podcast!

Josh Barnett är en sann MMA-veteran som tävlat i allt från PRIDE till Strikeforce och UFC, samt en hel del därtill och samlat på sig ett matchfacit på 35-8 sedan debuten i januari 1997. Under karriären har han dessutom varit aktiv en hel del inom pro wrestling.

Sist vi såg den forne UFC-mästaren i buren ströp han ut en annan tidigare tungviktsmästare i form av Andrei Arlovski på UFC Fight Night 93 i Hamburg förra året. Precis innan årsskiftet kom sedan nyheten att den 39-årige amerikanen flaggades för en potentiell dopingförseelse – vilket var fjärde gången för honom i UFC.

ANNONS

Sedan dess har vi inte hört mycket från Barnett, som senast har återvänt till pro wrestling-sfären. Nu har han dock ställt upp som gäst i UFC-kommentatorn och komikern Joe Rogans podcast, “The Joe Rogan Experience”. Se hela det 981:a avsnittet i videon ovan!

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Josh BarnettSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara