Video: Justin Gaethje och Kamaru Usman ryker ihop – på gymmet

✔ Gaethje och Usman går loss på varandra - inför titelmatcherna

Både welterviktsmästaren Kamaru Usman och lättviktsstjärnan Justin Gaethje förbereder sig för varsin titelmatch.  Usman är inbokad för att försvara sitt bälte mot Gilbert Burns den 11 juli medan Gaethje väntar på ett datum för att ta sig an Khabib Nurmagomedov.

Usman och Burns är dock träningskamrater, något som lett till att welterviktsmästaren flyttat sitt träningsläger från Miami till Colorado. Där har hans vägar korsats med “The Highlight” Gaethje, något som resulterat i minst sagt intressanta sammanstötningar.

På sin Instagram delar Gathje med sig av ett klipp där han ryker ihop med Usman och där de bjuder varandra på ett par rejäla kroppsslag.

 – Hur mycket skulle du betala för att titta på det här i några omgångar? [Usman] ser ut som en riktig mördare. Glad att ha honom här. Bara två snubbar som har kul.

 

 


Relaterat: 

Kategorier
Justin GaethjeSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...