VIDEO: Khabib tröttnar på frågorna: “Jag vill inte prata om den skiten!”

✔ "Ingen bra energi"

Lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov kommer i helgen att försvara bältet mot Justin Gaethje. Trots att han förbereder sig inför vad många anser är hans svåraste test hittills så haglar frågorna om en annan match.

Den kommande returmatchen mellan Conor McGregor och Dustin Poirier har på nytt fått folk att intressera sig om ett möte mellan Khabib och vinnaren.

Khabib är dock inte intresserad av en returmatch mot någon av dem. I en intervju med First Take tröttnar Khabib på den återkommande diskussionen:

 – Jag är inte intresserad av någon av dessa killar eftersom jag behöver någon nytt. Nytt blod och ny energi. Justin Gaethje har gett mig ny motivation. Just nu är han tillfällig mästare och han är en väldigt tuff kille. När jag tänker på Dustin och Conor så ger de mig varken motivation och bra energi.


Relaterat


Khabib tröttnar: “Har redan besegrat dem!”

Enligt Khabib så finns det ingen anledning för honom att möta varken McGregor eller Poirier igen. Han besegrade McGregor via submission i oktober 2018 och Poirier i september 2019.

 – Vad ska jag kämpa för, mitt arv till sporten? Jag har redan tagit hand om dessa killar, jag har redan besegrat dem. Allt är över med dem. Jag behöver någon ny. Just nu vill jag inte ens prata om den här skiten!

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Conor McGregorKhabib NurmagomedovSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara