Video: Kolla in invägningarna och faceoffs inför årets första UFC-gala

Det börjar närma sig årets första UFC-gala och du kan nu ta del av dagens invägningar och faceoffs.

I helgen kommer årets första UFC-gala att gå av stapeln då UFC Fight Night 124 körs i St-Louis och bland annat bjuder på en spännande fjäderviktsmatch mellan topprankade Jeremy Stephens och “The Korean Superboy” Doo Ho Choi. Trots att galan förlorat ett par viktiga matcher så finns det en hel del möten som är värda att hålla ögonen på.

Två inställda matcher

Igår stod det klart att matchen mellan Thiago Alves och Zak Cummings blivit inställd efter att Cummings haft en olycka i badrummet som resulterade i ett rejält sår i huvudet.

Tyvärr slutade inte tråkigheterna där då det i samband med invägningarna också stod klart att Uriah Hall haft hälsokomplikationer i samband med sin viktminskning och blivit inlagd på sjukhus. Det betyder att Vitor Belforts planerade pensions-match inte blir av.


Vitor Belfort öppnar upp om helgens stora besvikelse


Galan kunde i tillägg ha mist ännu en match då danska Mads Burnell vägde in för tung, lyckligtvis så accepterade Mike Santiago att mötet skulle gå i catchvikt istället.

Ta en närmare titt på dagens faceoffs i videon ovan och kika på invägningarna i videon nedan:

Relaterat:

Se alla galor från UFC live på Viaplay - Klicka här
Kategorier
Senaste NyttUFC Fight Night 124

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
Omröstning

Vem vinner superfighten - Henry Cejudo eller TJ Dillashaw?

Visa resultat

Loading ... Loading ...