VIDEO: Man utmanar forna UFC-fightern i gymmet – Åker på stryk!

✔ "När pojkar leker med män"

UFC-fighters går inte att leka med. Det är något som den självutnämnda “bästa bareknuckle-boxaren i världen” fick lära sig den hårda vägen.

Mannen i videon nedan utmanade nämligen forna UFC-fightern Joe Riggs till en boxningsmatch i gymmet. “Diesel” Riggs är en erfaren fighter med ett imponerande matchfacit i MMA, 49 vinster och 18 förluster. Han har dessutom en tidig vinst mot UFC-stjärnan Nick Diaz.

Atleten tävlar numera i bareknuckle-boxning, sedan pensionen från MMA, men trots sina något äldre 39 år är han mer än kapabel att ge utmanaren en läxa i ödmjukhet.

– När pojkar leker med män, skrev Riggs på Instagram.

– Den här killen kom in dag in och dag ut för att snacka skit. Han sa att han var den bästa bareknuckle-boxaren i världen. Vi ville ge honom ett smakprov på det han bad om.

I videon kan man tydligt se att Riggs har fullkomlig kontroll över situationen och håller tillbaka i sina slag. När mannen faller till mattan backar Riggs upp och ger honom möjlighet att ställa sig upp. Själv är han aldrig i fara!

Riggs har i skrivande stund fyra vinster och en förlust på matchfacitet som bareknuckle-boxare. I oktober lyckades han knocka ännu en tidigare UFC-fighter, Melvin Guillard, redan i första ronden på BKFC Montana. Riggs lyckades leverera ett vackert slag som fick Guillard att falla tillbaka mot repen. Domaren avslutade matchen när det var klart att Guillard inte kunde resa på sig.

Den enda förlusten i bareknuckle-boxning kom via UFC-veteranen Hector Lombard, som lyckades vinna via TKO i matchens fjärde rond. Lombard har sedan vinsten mot Riggs utmanat tidigare welterviktsmästaren Tyron Woodley!

Riggs är alltså inte att leka med! Förhoppningsvis har mannen i videon nu lärt sig sin läxa – det är inte smart att utmana professionella fighters.

Tycker du att forna UFC-fightern Joe Riggs gick över gränsen i videon?

 


HETAST JUST NU


 

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste Nytt

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...