Video: Matt Grice berättar om sin väg tillbaka från bilolyckan.

News9.com – Oklahoma City, OK – News, Weather, Video and Sports |

MMAnytt har tidigare berättat om Matt Grice och bilolyckan som han var med i. Nu berättar han själv i en intervju hur hans liv är idag med rehabilitering.

Ni kan läsa övriga artiklar om olyckan genom att klicka på länkarna nedan:

Matt Grice släppt från sjukhuset

Bild på Matt Grice efter bilolyckan

Matt Grice har opererat tillbaka skallbenet

Kommentarer

Kommentarer

Kategorier
Nyheterz-Senaste Nytt
Profilbild på Redaktionen

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
3 Kommentarer
 • Nils
  10 januari 2014 at 04:04

  Två saker slår mig. 1) Hur ofta man hör att läkare säger att det i stort sett är kört men man trots allt lyckas övervinna oddsen – hur jävla värdelösa läkare har vi egentligen? 2) Att Gud är den enda läkaren vi egentligen behöver.

  • Teuboy
   11 januari 2014 at 02:15

   En läkare helgarderar sig genom att säga att ett läge ser mycket svårt ut, istället för att ge falska förhoppningar. Dessutom, tror du att han lyckades övervinna oddsen utan hjälp av läkarna? Jag skulle säga tvärtom – vilka otroliga läkare vi har som kan rädda någon som utsatts för en så svår skada.

   • Nils
    11 januari 2014 at 06:55

    Han säger att det var tack vare Gud och böner som han lever och inte tack vare läkaren som snarare försökte förmå honom att överge hoppet. Läkare jag har besökt har alltid varit motsatsen och väldigt betryggande. Det är inte så att läkare ger en garanti genom att berätta fakta. Som sagt, antingen är det läkarna i USA som är pantade eller så är Gudafolk lögnaktiga människor som alltid hittar på sånt här skit för att ha en bra berättelse i efterhand.

  Svara