Video: Meet Sage Northcutt

Labrada Nutrition som Sage Northcutt har ett samarbete med, har gjort en inpirerande video med sin UFC-stjärna, där vi får se “Super” visa upp sin imponerande atletiska förmåga.

Sage Northcutt har som vissa kanske märkt ett samarbete med Labrada Nutrition som säljer diverse tränings- och kosttillskott, vilket han uppmärksammar då och då via sociala medier. Nu har Labrada valt att främja sin favorit inom UFC med en video de kort och gott kallar “Meet Sage Northcutt”.

I denna inspirerande träningsvideo med episk musik får vi se “Super” boxas, sparkas, flexa sina muskler, göra några imponerande volter och se allmänt spänstig ut.

Foto: Mazdak Cavian

Kategorier
Sage NorthcuttSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
3 Kommentarer
 • Danne
  9 February 2016 at 11:06

  I det här kan han bli världsmästare för min del. Återstår att se om han lyckas i en värld där detta ej har stor betydelse.

 • Good Guy
  10 February 2016 at 01:05

  Gör lite nya American Ninja filmer (ni vet de där från typ 80-90 talet) och kör med Sage i huvudrollen, de passar han utmärkt till.

  • Herr Elof
   11 February 2016 at 12:44

   Första American Ninja filmen är sååå braaaa (eller, det tyckte jag när jag var 15 år iaf)

  Svara