VIDEO: Mike Perry i våldsamt bråk – slår ner äldre man!

✔ Skriker "n-ordet" och slåss ✔ Får lavett av sin flickvän

UFC-fighter Mike Perry har än en gång hamnat i nyheterna av helt fel anledningar.

En video som visar Perry involverad i ett våldsamt bråk cirkulerar just nu på sociala medier. I videon kan man se hur “Platinum” Perry först är inblandad i ett gräl som verkar ha startats för att någon “rört” honom.

Perrys flickvän Latory Gonzalez, som stod i Perrys ringhörna under hans senaste match, kan ses försöka lugna ned honom. Bråket eskalerar dock och Perry slår en äldre man som försökt att få honom att lämna platsen.

“Platinum” Perry skriker rasistiska glåpord och får även en lavett från sin flickvän, något som får honom att även attackera henne verbalt.


Relaterat:


Mike Perry kommenterar händelsen

Det är svårt att avgöra när videon är tagen, men Perry bär en UFC Fight Island-tröja och kommenterade även händelsen på sin Twitter.

På sociala medier verkar Perry hävda att händelsen har med social distansering att göra.

Perry var senast i buren under UFC on ESPN: Poirier vs. Hooker den 27 juni då han besegrade Mickey Gall via enhälligt domslut.

Innan dess hade Perry endast två vinster på sju matcher och var i desperat behov av en vinst för säkra sitt UFC-kontrakt.

 

Borde UFC straffa Perry för hans beteende?

 

Kategorier
Mike PerrySenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara