VIDEO: Mike Tyson visar sin enorma kraft – knockar nästan sin tränare!

✔ Vem vågar hålla mittsar åt Tyson?! ✔ "Min definition av skoj är brutna ögonhålor, krossad käke och brutna revben!"

54-åriga Mike Tyson håller på att förbereda sig inför sin comeback i november och hypen fortsätter att stiga i takt med att den före detta världsmästaren delar med sig av sina träningsvideos.

I den senaste video så slår “Iron Mike” mittsar med Rafael Cordeiro från Kings MMA och visar att han fortfarande har en enorm kraft och kvickhet.

Cordeiro lade upp videon på sin Instagram och skrev “precision,” något som är tur för honom med tanke på hur nära han är att få smaka på Tysons kraft!

View this post on Instagram

Precision! @miketyson #thebaddestmanontheplanet #miketyson #boxing #kingsmma #bellator #ufc #mma #huntingtonbeach @ufc @joerogan @danawhite

A post shared by Rafael Cordeiro (@kingsmma_hb) on


Relaterat


Mike Tyson vs Roy Jones Jr.

Tyson är inbokad att ta sig an Roy Jones Jr. i en uppvisningsmatch den 28 november. Först var dock matchen tilltänkt att ta vid den 12 september. När arrangörerna sköt upp mötet så protesterade Jones Jr. och hotade med att ställa in den efterlängtade matchen.

Nu ser det ut som alla parter på nytt kommit överens då matchen kommer fortskrida i Carson City i Kalifornien. Matchen kommer att vara i åtta ronder och de båda kämparna kommer att bära större handskar och inte försöka knocka varandra.

Frågan är dock om Tyson kommer att kunna hålla sig. I en intervju så sade han nämligen det följande att säga:

 – Min definition av skoj är brutna ögonhålor, krossad käke och brutna revben. Det är skoj för mig.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Mike TysonSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara