VIDEO: MMA-fightern knockar berusad man — lämnar honom medvetslös!

✔ Åberopar självförsvar: "Livshotande situation!"

Före detta Bellator-fightern Joe Schilling slog en okänd man på en bar och knockade honom direkt.

Det är oklart var och när det våldsamma missödet ägde rum. Men händelserna fångades på film och visar hur Shilling passerar mannen som står och pratar med sina vänner.

Efter att Schilling passerat mannen verkar de utbytta några ord. Schilling vänder sig om och den berusade mannen flexar sin överkropp. Dock gjorde han det mot en professionella fighter som inte tvekade en sekund med att slå mannen.

Shilling lämnade mannen liggandes kvar på golvet medan han går vidare.HETAST JUST NU


MMA-fightern Joe Shilling postade videon

Schilling publicerade videon på sin instagram men den blev senare borttagen på grund av “Community Guidelines”. Detta skapade en reaktion från Schilling, och ytterligare ett inlägg publicerades på sociala medier.

– Självförsvar är tydligen inte vad det här landet handlar om längre, skrev Schilling. Oroa er inte, jag har filmen. Tack för stödet [jag fått] under den här livshotande händelsen. Tack till The Yard Muay Thai för att ha förberett mig för den här livshotande situationen.


 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Joe Schilling ? (@joe_schilling)


Än så länge är det oklart om polisen har varit involverad i händelsen, eller var olyckan skedde. Dock har Schilling den senaste tiden tränat på Sanford MMA, ett gym i Florida.

 

Var det här självförsvar?

 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
BellatorJoe SchillingSenaste Nytt

Axel Bridal är skribent för MMAnytt sedan Februari 2021. Han upptäckte MMA 2015 på västkusten i USA och rapporterar idag om sporten från Stockholm.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...